Salát z hroznového vína s jablky a restovanými dýňovými semeny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 377 kcal
 - Sacharidy 57 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 1.7 mg
 - Draslík 404.2 mg
 - Vláknina 8950 mg
 - Vitamín A 8950 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dýňová semínka vyloupeme a na rozpáleném másle orestujeme. Kuličky hronového vína omyjeme, rozpůlíme a vmícháme k semínkům. Přidáme na kousky pokrájená jablka.
 - 
                                2
Marinádu připravíme z medu, šťávy vymačkané z citronu a pomerančového likéru. Vše společně rozmícháme a marinádou přelijeme salát. Můžeme ihned podávat.