Jablka plněná masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 613 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 117 g
 - Sodík 900 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 15.5 mg
 - Draslík 369.8 mg
 - Vláknina 9557.5 mg
 - Vitamín A 9557.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na oleji osmahneme cibuli nadrobno a nasekanou petrželku, přidáme mleté maso a 5 minut orestujeme společně. Zaprášíme moukou, zalijeme vínem a vývarem, osolíme, opepříme, přidáme hrozinky a na mírném ohni podusíme 5 minut.
 - 
                                2
Zatím oloupeme jablka, zbavíme je jádřinců a opatrně vydlabeme dužninu. Naskládáme do lžící másla vymazaného pekáče, naplníme masovou směsí, poklademe kousky másla a ve středně vyhřáté troubě pečeme 30 minut.