Pečená kambala s restovanou zeleninou
Suroviny
- 800 g Kambala
 - 50 g Máslo bylinkové
 - 250 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
 - 1 ks Cuketa
 - 1 ks Lilek
 - 2 ks Šalotka
 - 1 ks Paprika žlutá
 - 1 ks Paprika červená
 - 4 ks Ciabatta
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 2 stroužek Česnek
 - 1.5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
 - 1 polévková lžíce Petržel kudrnka
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 601 kcal
 - Sacharidy 64 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 928 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 64 g
 - Cholesterol 96 mg
 - Draslík 1211.6 mg
 - Vláknina 11160.2 mg
 - Vitamín A 11160.2 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 74.3 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cuketu, lilek a papriky důkladně omyjeme a očistíme, z paprik odstraníme semínka a vše nakrájíme na malé kostičky. V kastrolu rozpálíme olej a zeleninu na něm i s pokrájenou šalotkou zprudka orestujeme. Přidáme rajčata, prolisovaný česnek a najemno nasekanou petrželku. Na závěr osolíme a opepříme dle chuti.
 - 
                                2
Filety kambaly vložíme do mísy potřené olivovým olejem, poklademe pokrájeným bylinkovým máslem a v troubě předehřáté na 170°C pečeme cca 15 minut.
 - 
                                3
Ciabattu opečeme na suché pánvi, maso rozdělíme na talíře a podáváme s teplou zeleninou a ciabattou.