Islandští restovaní humři
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 232 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 372 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 136.8 mg
 - Draslík 406.3 mg
 - Vláknina 2623 mg
 - Vitamín A 2623 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.7 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo rozpustíme v pánvi, přidáme utřený česnek a ocásky z humrů. Opékáme 3 minuty.
 - 
                                2
Poté odstavíme a posypeme nasekanou petrželkou.
 - 
                                3
Podáváme se skrojky citronu.