Růžičková kapusta na čínský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 67 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 25.2 mg
 - Vláknina 9940.5 mg
 - Vitamín A 9940.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapustičku zbavíme ovadlých lístků a nakrájíme na nudličky.Můžeme ji také nakrouhat v mixéru.
 - 
                                2
Jarní cibulku nakrájíme a spolu s kapustičkou dáme na rozehřátý olej na pánev osmahnout-asi 2 minuty.Nesmí mít nahnědlý odstín.Přidáme prášek z pěti druhů čínského koření a sójovou omáčku,promícháme a restujeme dokud zelenine nezměkne - asi 3 minuty.Můžeme podávat.