"Vychytaný" buřtguláš Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 442 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 313 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 577.2 mg
 - Vláknina 9757.5 mg
 - Vitamín A 9757.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli a tři brambory nakrájíme na drobné kostičky, zbylé dvě brambory nastrouháme na jemném struhadle a špekáčky nakrájíme na tenčí plátky.
 - 
                                2
Cibuli v hrnci na orestujeme na oleji než zesklovatí, přidáme špekáčky a restujeme dokud cibule nezačne zlátnout. Zaprášíme mletou paprikou a rychle promícháme.
 - 
                                3
Přisypeme všechny brambory, podlijeme vodou, osolíme a opepříme. Vaříme asi 10 - 15 minut dokud brambory nakrájené na kostičky nezměknou a nastrouhané brambory, které guláš zahušťují, se nerozvaří.
 - 
                                4
Na závěr ochutíme majoránkou lehce promnutou v ruce a necháme vše společně ještě chvíli provařit.