Sataraš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 157 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 503 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1111.6 mg
 - Vláknina 9700.5 mg
 - Vitamín A 9700.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 205.4 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli očistíme, nakrájíme na kolečka, která zpěníme v pánvi na rozehřátém oleji.
 - 
                                2
Omytá rajčata pokrájíme na plátky, omyté papriky zbavené jádřinců pokrájíme na kolečka.
 - 
                                3
Vše přidáme k cibuli, osolíme, opepříme, zamícháme a dusíme pod pokličkou do doby, až budou papriky měkké a voda se vyvaří.
 - 
                                4
Nakonec do sataraše přimícháme drobně nakrájenou petrželku a dochutíme solí.