Chilský hovězí guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 327 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 158 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 108.8 mg
 - Draslík 79 mg
 - Vláknina 1737.6 mg
 - Vitamín A 1737.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.9 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Ve velké pánvi rozehřejeme olej, na něm krátce osmahneme chilli koření, pak přidáme nakrájené maso a za stálého míchání ze všech stran opečeme. K opečenému masu přisypeme nakrájená kolečka cibule, posypeme mletou sladkou paprikou, promícháme a pečeme doměkka ve šťávě, kterou maso pustilo.