Nejlepší bramboráky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 431 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 136 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 63.3 mg
 - Draslík 755.1 mg
 - Vláknina 10272.9 mg
 - Vitamín A 10272.9 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.5 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané brambory nastrouháme najemno, scedíme a dáme do mísy. Česnek utřeme se solí.
 - 
                                2
K bramborám přidáme česnek, koření, rozšlehané vejce, mouku a tolik mléka, aby bylo těsto středně husté.
 - 
                                3
Na troše rozpáleného oleje smažíme tenčí placičky, které odkládáme na ubrousek, aby se vsákl přebytečný tuk.