Jarní zeleninová kaše
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 135 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 114 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 28.6 mg
 - Draslík 636.8 mg
 - Vláknina 8558.8 mg
 - Vitamín A 8558.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté brambory vaříme asi 25 minut. Vedle v tlakovém hrnci vaříme svíčkovou s kmínem a 250 ml vody asi 30 minut. Potom k tomu přidáme játra a vaříme dalších 10 minut.
 - 
                                2
Kedlubny a karotku nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka. Uvařené maso nakrájíme na kostičky.
 - 
                                3
Nakrájenou zeleninu uvaříme v tlakovém hrnce v masovém vývaru. Vše s masem rozmixujeme na kaši a přidáme i oloupané a prolisované brambory. Také vše smícháme.
 - 
                                4
Po rozmrazení necháme kaši přejít varem se lžičkou másla nebo kukuřičného oleje.