Čokoládový krém s vanilkou a kořením
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 9 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 12.7 mg
 - Draslík 186.7 mg
 - Vláknina 4755.2 mg
 - Vitamín A 4755.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čokoládový krém připravíme jeden den předem.
 - 
                                2
Čokoládu nalámanou na kousky přelijeme 500ml vroucího mléka a opatrně promícháme. Když se čokoláda rozpustí, přidáme zbytek studeného mléka a vanilkovou esenci a opatrně promícháme. Krém vložíme na 12h do lednice.
 - 
                                3
Před podáváním krátce zahřejeme čokoládový krém ve vodní lázni. Připravíme si šest pohárků, do každého dáme jednu hvězdičku badyánu, na špičku nože skořice a zalijeme rozehřátým krémem.
 - 
                                4
Ihned podáváme.