Snapper s černou fazolovou omáčkou
Suroviny
- 900 g Snapper
 - 2 kávová lžička Cukr moučkový
 - 2 kávová lžička Olej sezamový
 - 1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
 - 1 ks Pórek
 - 1 ks Paprika červená
 - 3 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Sherry brandy
 - 2 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
 - 2 polévková lžíce Fazolová černá omáčka
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 333 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 474 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 83.3 mg
 - Draslík 217 mg
 - Vláknina 4196.5 mg
 - Vitamín A 4196.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V tekoucí vodě opláchneme vykuchanou rybu zevnitř i zvenčí. Uděláme do masa 3 šikmé zářezy, vnitřek ryby vytřeme rozetřeným česnekem.
 - 
                                2
Smícháme solamyl, omáčku z černých fazolí, sójovou omáčku, sezamový olej, sherry a cukr.
 - 
                                3
Rybu dáme do zapékací mísy a zalijeme omáčkou. Posypeme nasekaným pórkem a paprikou pokrájenou na proužky.
 - 
                                4
Zapékací mísu dáme do vodní lázně, zakryjeme a vaříme 10 minut.
 - 
                                5
Poté ihned podáváme.