Sterilované feferonky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 42 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 0 g
- Sodík 1947 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 268.7 mg
- Vláknina 2500 mg
- Vitamín A 2500 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 119.8 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Feferonky očistíme, důkladně omyjeme a rozdělíme do sklenic. Ocet a sůl rozmícháme ve vodě, povaříme a necháme vychladnout. 
- 
                                2Roztokem zalijeme feferonky, sklenice zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. Sterilujeme po dobu 5 minut od bodu varu. Po vychladnutí uložíme na temném a studeném místě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        