Jablečné trojhránky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 118.5 mg
 - Vláknina 3850 mg
 - Vitamín A 3850 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na silnější kolečka. Každé kolečko rozkrojíme na čtyři dílky tak, že budou tvořit trojúhelník.
 - 
                                2
Každý kousek potřeme oslazeným žervé a do středu položíme omytou jahodu.