Krokant
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 730 kcal
 - Sacharidy 102 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 51 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 102 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 381.5 mg
 - Vláknina 13800 mg
 - Vitamín A 13800 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 13.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané mandle nasekáme a smícháme s nasekaným kandovaným ovocem. Cukr s vodou svaříme na světlý karamel, přisypeme mandle a kandované ovoce a necháme ještě trochu zkaramelizovat. Plech pomažeme olejem a vzniklou hmotu rozetřeme na plech v silnější vrstvě a necháme zatuhnout. Nožem namočeným v oleji nakrájíme na čtverečky a podáváme.