Jablečný salát s ostružinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 477 kcal
 - Sacharidy 83 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 9 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 81 g
 - Cholesterol 55 mg
 - Draslík 519.5 mg
 - Vláknina 23019 mg
 - Vitamín A 23019 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.2 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, které vložíme do misky. Přidáme očištěné a omyté ostružiny, posypeme skořicí, cukrem, zlehka promícháme.
 - 
                                2
Takto připravené ovoce naaranžujeme na čtyři dezertní talířky, polijeme citrónovým sirupem a ozdobíme vyšlehanou šlehačkou.
 - 
                                3
Každou porci ovocného salátu ozdobíme tenkým plátkem citrónu a podáváme.