Rynglová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 405 kcal
 - Sacharidy 75 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 340 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 75 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 164.7 mg
 - Vláknina 235.8 mg
 - Vitamín A 235.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté ryngle vložíme do horké vody a krátce povaříme. Ryngle opatrně vyjmeme z vody a vypeckujeme. Vychladlé je prolisujeme přes síto nebo nakrájíme na malé kousky. Přidáme česnek utřený se solí, pepř a bylinky. Necháme přejít varem.
 - 
                                2
Omáčku podáváme teplou nebo vychlazenou.