Vařené filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 152 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 87 g
 - Sodík 197 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 60 mg
 - Draslík 81.1 mg
 - Vláknina 3909.8 mg
 - Vitamín A 3909.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce s vodou vložíme všechny suroviny kromě filé a uvedeme do varu.
 - 
                                2
Potom přidáme omyté filé a uvaříme doměkka.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.