Polévka z králičího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 146 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 91 g
 - Sodík 206 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 42.8 mg
 - Draslík 564.9 mg
 - Vláknina 6466.5 mg
 - Vitamín A 6466.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 54.4 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté králičí maso (nejlépe předek) vaříme v osolené vodě s oloupanou cibulí doměkka. Chvíli před koncem varu přidáme očištěnou, nastrouhanou kořenovou zeleninu.
 - 
                                2
Uvařené maso vyjmeme, vykostíme, nakrájíme na kousky a vložíme zpět do vývaru.
 - 
                                3
Do polévky přidáme nasekanou petrželku, podle chuti dosolíme a podáváme.