Papriky v soli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 31 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 9694 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 213 mg
 - Vláknina 4200 mg
 - Vitamín A 4200 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 127.7 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Papriky očistíme, omyjeme a umeleme. Promícháme je se solí a necháme stát několik hodin.
 - 
                                2
Potom umleté papriky napěchujeme do malých, čistých skleniček a uložíme na chladnějším místě.
 - 
                                3
Přidáváme do pokrmů před koncem vaření, k ochucení stačí malé množství.