Slávky s rajčaty a hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 144 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 1029 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 46.2 mg
 - Draslík 405.5 mg
 - Vláknina 341.8 mg
 - Vitamín A 341.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Slávky necháme okapat, osolíme je, opepříme a upravíme na lastury z ústřic. Omyté lusky asi 3 minuty blanšírujeme ve vroucí vodě. Omytá cherry rajčata nakrájíme na čtvrtky.
 - 
                                2
Lastury ozdobíme hrachovými lusky a rajčátky a podáváme.