Čirý zvěřinový vývar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 197 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 77 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 30.8 mg
 - Draslík 316.7 mg
 - Vláknina 1864.9 mg
 - Vitamín A 1864.9 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce vložíme 2 koroptve nebo 1 bažantí slepici. Vložíme hovězí maso s kostí a zaječí maso. Přidáme posekaný kerblík, celer, mrkev a pórek. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a vaříme 2 hodiny.
 - 
                                2
Hotový vývar scedíme, nalijeme do polévkové mísy, maso obereme, nakrájíme na malé kousky a podáváme zvlášť.