Zeleninouvý fond
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 43 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 199 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 35.8 mg
 - Vláknina 4449.1 mg
 - Vitamín A 4449.1 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninu očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Zalijeme 1 1 vody, přidáme všechny ostatní přísady a nezakryté vaříme 60 minut. Vývar scedíme a svaříme na více než polovinu.