Tagliatelle s bylinkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 878 kcal
 - Sacharidy 118 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 2923 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 118 g
 - Cholesterol 9 mg
 - Draslík 865.9 mg
 - Vláknina 21092.5 mg
 - Vitamín A 21092.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 45.2 mg
 - Vitamín E 6.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo necháme změknout, a stěrkou rozetřeme na list papíru na pečení. Tymián společně s pažitkou nasekáme nadrobno. Přidáme rozdrcená fenyklová semínka. Do másla vetřeme nasekané bylinky a pepř a vytvoříme váleček který dáte opět ztuhnout do chladničky.
 - 
                                2
V hrnci ohřejeme vývar, mírně ho osolíme, vložíme do něj tagliatelle, a když jsou „al dente", scedíme je do mísy a ochutíme vločkami studeného bylinkového másla.
 - 
                                3
Dohromady smícháme a servírujeme ozdobené najemno nakrájenými mandlemi.