Selská slepičí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 952 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 97296 mg
 - Bílkoviny 122 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 370 mg
 - Draslík 1534 mg
 - Vláknina 15300 mg
 - Vitamín A 15300 mg
 - Vitamín B6 2.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.2 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou slepici dáme vařit do studené vody.
 - 
                                2
Asi po hodině varu přidáme nakrájenou a očištěnou zeleninu(mrkev, celer, petržel, cibuli, pórky a kedlubnu). Osolíme, opepříme a vaříme vše doměkka.
 - 
                                3
Nakonec do polévky zavaříme domácí ńudle.