Kuře v solné krustě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 707 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 49 g
 - Sodík 493229 mg
 - Bílkoviny 61 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 243.8 mg
 - Draslík 650.6 mg
 - Vláknina 703.5 mg
 - Vitamín A 703.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.6 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuře potřeme olejem, posypeme polovinou sekaného tymiánu a petrželkou.
 - 
                                2
Zbytek bylinek vložíme do kuřete společně s nasekaným česnekem.
 - 
                                3
Zapékací nádobu vysypeme solí a navrch umístíme kuře, které jsme obalili v soli.
 - 
                                4
Pečeme 105 minut při 220°C.