Domácí cibulové brambůrky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 178 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 222 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1155 mg
 - Vláknina 15597 mg
 - Vitamín A 15597 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na 250°C. Cibuli oloupeme, rozložíme na kroužky, nať rozmarýnu nasekáme nadrobno.
 - 
                                2
Brambory oloupeme a nakrájíme na co nejtenčí plátky - nebo ještě lépe - nastrouháme je na plátkovacím výřezu struhadla. Plátky brambor rozložíme na pečicí papír na plechu, na rozložené brambory rozdělíme kroužky cibule, posypeme rozkrájeným rozmarýnem, ochutíme solí a pepřem. Ve vyhřáté troubě pečme do zlatova.