Salát z mladého zelí a ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 73 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 19 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 360 mg
 - Vláknina 9448.8 mg
 - Vitamín A 9448.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 73 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zelí očistíme, opláchneme a nakrájíme na tenké nudličky. Pomeranče oloupeme a rozdělíme na dílky. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na nudličky a vše vložíme do mísy. Směs hned zakapeme citronovou šťávou a promícháme. Salát před podáváním poklademe osminkami rajčat a plátky okurek.