Jogurtový salát z ředkviček a jablek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 99 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 179 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 6.5 mg
 - Draslík 418.5 mg
 - Vláknina 7006 mg
 - Vitamín A 7006 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ředkvičky důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky. Omytá neloupaná jablka rozkrájíme na kostičky.
 - 
                                2
v misce plátky ředkviček a kostičky jablek smícháme s jogurtem, dochutíme citrónovou šťávou a solí.
 - 
                                3
Salát podáváme vychlazený.