Kuřecí t e r i y a k i
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 218 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 141 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 72 mg
 - Draslík 589.3 mg
 - Vláknina 4350 mg
 - Vitamín A 4350 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.7 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy dáme kuřecí prsíčka nakrájená na dlouhé a tenké plátky.Přelijeme marinádou a necháme asi patnáct minut marinovat.Kuřecí maso i s marinádou dáme na předehřátou pánev a za stálého míchání osmahneme --dokud maso nezměkne.Podáváme ozdobené dílky pomeranče,hořčicí a řeřichou.Jako příloha se nejlépe hodí obyčejná vařená rýže.