Těstoviny rotelle se sýrem a rajčaty
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 664 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 44 g
- Sodík 271 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 73.3 mg
- Draslík 135 mg
- Vláknina 4782.7 mg
- Vitamín A 4782.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Těstoviny rotelle uvaříme v hrnci s osolenou vodou podle návodu na balíčku. Uvařené scedíme a necháme okapat. 
- 
                                2Mozzarellu nakrájíme na malé kousky a sýr pecorino jemně nastrouháme. 
- 
                                3Do pánve dáme olej, rozehřejeme, přidáme rajčata, které orestujeme. Zalijeme je smetanou a za občasného míchání povaříme do zhoustnutí smetany. Do smetany přimícháme nakrájenou mozzarellu, zamícháme a vmícháme okapané těstoviny. Jídlo podle vlastní chutě dochutíme solí, pepřem. Všechny suroviny promícháme a odstavíme z ohně. 
- 
                                4Hotové těstoviny rozdělíme na jednotlivé porce, které posypeme nastrouhaným sýrem pecorinem. Talíře ozdobíme mátou a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        