Marinované chilli papričky Ambiente

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 300 g Olej olivový
  • 80 g Balsamico ocet
  • 50 g Bazalka
  • 1 kg Chilli paprička
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 275 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 11 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 345.7 mg
  • Vláknina 3160 mg
  • Vitamín A 3160 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 144.6 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Červené chilli papričky opereme, osušíme, potřeme olivovým olejem a ze všech stran opečeme téměř dočerna. Přendáme je do mikrotenového sáčku a zavážeme na uzel. Spaří se a půjdou snadno oloupat.

  • 2

    Papričky oloupeme, vložíme do misky, zalijeme olivovým olejem a balsamicovým octem, přidáme lístky čerstvé bazalky, zamícháme a dáme do ledničky marinovat nejméně 2 hodiny.

Komentáře k receptu