Ovocné fondue s karamelovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 590 kcal
 - Sacharidy 75 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 28 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 73 g
 - Cholesterol 61 mg
 - Draslík 519.2 mg
 - Vláknina 5901 mg
 - Vitamín A 5901 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 86.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 34.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jahody a hroznové víno opláchneme studenou vodou, banán oloupeme a nakrájíme na kolečka, ananas rozkrájíme na menší kousky.
 - 
                                2
V nízkém hrnci rozehřejeme máslo, přilijeme sirup, přisypeme cukr a vše za stálého míchání vaříme přibližně 5 minut. Poté přimícháme smetanu a mícháme, dokud nevznikne hladká jemná omáčka.
 - 
                                3
Omáčku rozlijeme do dvou misek, přidáme ovoce a podáváme.