Jablka v karamelu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 147 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 6 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 3 mg
 - Draslík 281.8 mg
 - Vláknina 5955 mg
 - Vitamín A 5955 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejeme máslo.
 - 
                                2
Oloupaná jablka nakrájená na silné plátky obalíme v cukru a jakmile máslo začne pěnit, vložíme jablka na pánev. Opékáme 4 minuty až povrch zkaramelizuje a odstavíme.
 - 
                                3
Před podáváním vmícháme nakrájenou jarní cibulku a nasekaný estragon.