Plátky tresky zapečené s klobásou chorizo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 362 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 419 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 93 mg
 - Draslík 934.7 mg
 - Vláknina 1730.3 mg
 - Vitamín A 1730.3 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cherry rajčata nakrájíme na čtvrtky, klobásu chorizo na plátky, z bazalky otrháme listy.
 - 
                                2
Do čtyř zapékacích misek nakapeme trochu oleje, do každé dáme plátek tresky, čtvrtinu nakrájených rajčat, koleček klobásy, suchého martini a zbývajícího oleje. Osolíme, opepříme a navrch položíme 2 lístky bazalky. Nádoby uzavřeme alobalem a dáme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme 10-20 minut, podle tloušťky plátků ryby.
 - 
                                3
Z nádob odstraníme alobal, ryby pokapeme citrónovou šťávou a podáváme.