Koláč Tatin s mangem a skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
 - Sacharidy 80 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 12 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 71 g
 - Cholesterol 14.7 mg
 - Draslík 495.5 mg
 - Vláknina 11752.4 mg
 - Vitamín A 11752.4 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 83.1 mg
 - Vitamín E 3.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mango nejprve oloupeme, rozkrojíme, odstraníme pecky a dužinu nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Troubu předehřejeme na 180C.
 - 
                                3
V pečící formě zahřívame cukr a máslo, dokud nevznikne hnědý karamel. Ten posypeme špetkou skořice, do formy naskládáme do kruhu plátky manga, vyplníme i jednotlivé mezery a posypeme zbytkem skořice.
 - 
                                4
Při nízké teplotě 10minut podusíme a poté vložíme na 20minut péct do trouby.
 - 
                                5
Listové těsto rozválíme na plát, položíme na mango a okraje zahneme směrem dolů. Formu vložíme opět do trouby a pečeme ještě 40minut.
 - 
                                6
Hotový koláč vyklopíme z formy ještě vlažný.