Opečené filé s paprikami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Cibule
  • 400 g Paprikové lusky čerstvé
  • 300 g Filé rybí
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 309 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 202 mg
  • Bílkoviny 66 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 623 mg
  • Vláknina 5100 mg
  • Vitamín A 5100 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 196.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé opečeme na oleji po jedné straně, obrátíme, osolíme a opečeme po druhé straně. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a oloupanou, na kolečka pokrájenou cibuli. Vše dusíme pod pokličkou do měkka.

  • 2

    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře k receptu