Cotriade z bretaňských přístavů

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Brambory
  • 250 g Cibule
  • 600 g Makrela uzená
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 300 g Treska aljašská
  • 350 g Úhoř mořský
  • 200 g Pražma
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 806 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 46 g
  • Sodík 405 mg
  • Bílkoviny 78 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 296 mg
  • Draslík 1719.7 mg
  • Vláknina 6454.5 mg
  • Vitamín A 6454.5 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18 mg
  • Vitamín E 4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a pokrájíme, poté necháme osmahnout na rozpáleném másle. Restujeme do zezlátnutí, poté přilijeme 1 l vody.

  • 2

    Přidáme oloupané a pokrájené brambory a svazek bylin. Osolíme, opepříme, vaříme do změknutí brambor.

  • 3

    Ryby vykucháme, šupinatým oškrábeme šupiny. Přidáme do vývaru a povaříme 10 minut.

  • 4

    Vařenou zeleninu přendáme na servírovací talíř, překryjeme rybami.

  • 5

    Polévku servírujeme v miskách.

Komentáře k receptu