Pečená treska v alobalu s klobásou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Treska aljašská
  • 80 g Klobása Chorizo
  • 80 g Rajčata Cherry
  • 4 kávová lžička Ocet ze šampaňského - Balsamic
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 4 špetka Sůl
  • 4 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 201 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 376 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 59.2 mg
  • Draslík 585.9 mg
  • Vláknina 559 mg
  • Vitamín A 559 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.4 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do alobalu vložíme rybu, potřejeme octem, posypeme solí s pepřem, přidáme na plátky pokrájenou papriku, rozpůlená rajčátka, na proužky nakrájenou klobásu chorizo.

  • 2

    Obsah balíčku zamotáme tak, aby nevytékala šťáva, dáme do trouby a pečeme 25 minut v troubě na 180°C.

Komentáře k receptu