Rybí pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Majonéza
  • 300 g Filé rybí
  • 20 ml Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 366 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 290 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 81.5 mg
  • Vláknina 2443.5 mg
  • Vitamín A 2443.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.9 mg
  • Vitamín E 4.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji do měkka podusíme osolenou rybu nakrájenou na plátky. Necháme vychladnout a drobně nasekáme.

  • 2

    Ochucenou majonézu smícháme s vychladlou nasekanou rybou.

  • 3

    Pomazánku podáváme na očištěných listech hlávkového salátu s bílým pečivem nebo toasty.

Komentáře k receptu