Koktejl z tresčích jater

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 150 g Játra tresčí v oleji
  • 50 g Paprika sterilovaná
  • 50 g Celer sterilovaný
  • 80 g Majonéza
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 0.25 ks Salát hlávkový
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Paprika mletá pálivá
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 433 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 660 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 210.8 mg
  • Draslík 154.5 mg
  • Vláknina 1975.2 mg
  • Vitamín A 1975.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.6 mg
  • Vitamín E 10.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Okapaná tresčí játra, celer a papriku nakrájíme na hranolky, uvařená vejce nakrájíme na větší kousky. Přidáme okapaný hrášek, vše rozdělíme do 4 koktejlových sklenic vyložených omytými listy salátu.

  • 2

    Koktejl přelijeme majonézou rozmíchanou s kečupem, kořením, cukrem, solí a citronovou šťávou.

  • 3

    Ozdobíme dílkem omytého citronu a podáváme.

Komentáře k receptu