Zlaté filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Filé rybí
  • 100 g Hera
  • 150 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 1 polévková lžíce Máslo
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 473 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 24 mg
  • Bílkoviny 75 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 118.8 mg
  • Draslík 8.2 mg
  • Vláknina 250 mg
  • Vitamín A 250 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 5.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce utřeme změklou Heru se žloutkem, hořčicí a solí. Nakonec vmícháme nastrouhaný sýr.

  • 2

    Porce filé osolíme a necháme chvíli odležet. Potom maso potřeme vrstvou připravené směsi.

  • 3

    Porce rozložíme do máslem vymazané remosky a upečeme dozlatova.

Komentáře k receptu