Platýz v trojobalu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 449 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 29 g
- Sodík 409 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 171.3 mg
- Draslík 784.4 mg
- Vláknina 2657.2 mg
- Vitamín A 2657.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.1 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté filety z platýze (nerozmrazené) osolíme, ihned obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. 
- 
                                2Porce usmažíme do zlatova na oleji po obou stranách. 
- 
                                3Podáváme s bramborovými hranolky. Na každou porci ryby položíme dílek citronu a snítku petrželky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        