Turecký salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Kapary sterilované
  • 100 g Okurky nakládané
  • 40 g Salát hlávkový
  • 200 g Filé z aljašské tresky
  • 10 g Olej olivový extra panenský
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 177 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 1355 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 162.7 mg
  • Draslík 76.6 mg
  • Vláknina 3303.5 mg
  • Vitamín A 3303.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filé udusíme a necháme vychladnout.

  • 2

    Potom maso nakrájíme na malé kousky, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, na nudličky nakrájený hlávkový salát, kapary a natvrdo uvařené, nakrájené vejce.

  • 3

    Vše zakapeme olejem a zalijeme marinádou z oleje, octa, pepře a soli. Salát ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu