Chlebíčky s treskou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Treska aljašská
  • 8 krajíc Veka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 0.15 l Smetana 12% (konzumní)
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 323 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 290 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 246.4 mg
  • Draslík 557.5 mg
  • Vláknina 13 mg
  • Vitamín A 13 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.6 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 38.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou tresku vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Uvařenou rybu vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Papriku omyjeme a drobně nakrájíme.

  • 2

    Ze smetany a žloutků připravíme smetanový krém, přidáme do něj rybí maso, papriku, sůl a citronovou šťávu.

  • 3

    Vše prohřejeme v páře a podáváme horké na plátcích veky.

Komentáře k receptu