Filé se smaženou zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Filé z aljašské tresky
  • 300 g Zeleninová směs jarní - mražená
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 20 g Petržel - nať
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 20 ml Citronová šťáva
  • 150 ml Vývar zeleninový
  • 8 ml Olej slunečnicový
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 199 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 662 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 46.7 mg
  • Draslík 118.1 mg
  • Vláknina 9275 mg
  • Vitamín A 9275 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.2 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety pokapeme citronovou šťávou, česnek nasekáme nadrobno a filety jím potřeme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Zeleninu osmahneme na másle, osolíme, přilijeme trochu vody a podusíme.

  • 3

    Rybí filety opečeme po obou stranách na slunečnicovém oleji na pánvi, vždy asi po 3 minutách.

  • 4

    Do středu talířů položíme filety, z jedné strany přidáme zeleninu a okraj talíře posypeme petrželí.

Komentáře k receptu