Treska na zázvoru v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Treska aljašská
  • 8 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 20 g Zázvor mletý
  • 30 g Sezam - semena
  • 20 ml Omáčka sójová
  • 20 ml Rajčata Cherry
  • 20 ml Olej sezamový
  • 1 ks Citrony
  • 4 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 288 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 922 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 994.9 mg
  • Vláknina 6342.5 mg
  • Vitamín A 6342.5 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.4 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce tresky rozložíme na střed alobalového obdélníku, osolíme, opepříme, pokryjeme nastrouhaným zázvorem a plátky česneku. V misce smícháme cherry, sójovou omáčku a sezamový olej, směs potom nalijeme na každou porci a posypeme sezamovými semínky. Alobal zabalíme, pevně uzavřeme. Grilujeme 10 - 12 minut, podáváme rozbalené na talíři s plátkem citronu.

Komentáře k receptu