Marinovaná treska s paprikou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Treska obecná
  • 30 g Limetková kůra
  • 50 g Šalotka
  • 1 g Chilli koření mleté
  • 10 g Koriandr čerstvý
  • 80 g Paprika zelená
  • 80 g Paprika červená
  • 100 g Cibulka jarní
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 6 g Sůl
  • 200 g Zelí hlávkové bílé
  • 50 ml Limetková šťáva
  • 30 ml Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 356 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 1053 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 64.1 mg
  • Draslík 774.5 mg
  • Vláknina 5692.7 mg
  • Vitamín A 5692.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 88.2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety z tresky bez kůže nakrájíme na proužky, červenou a zelenou papriku bez jádřinců pokrájíme na nudličky, šalotku oloupeme, rozkrájíme nadrobno, lístky koriandru posekáme na jemno, zelenou část jarní cibulky krájíme na tenké kroužky, limetkovou kůru nastrouháme, hlávkový salát nakrouháme. Do mísy vložíme rybu a zakapeme limetkovou šťávou. Přidáme cibulku, šalotku, kůru, chilli koření, koriandr, mísu zakryjeme alobalem a dáme do lednice nejméně na 12 hodin uležet.

  • 2

    Do mísy přidáme papriky, zelí, osolíme, opeříme, zalijeme panenským olejem, promícháme, rozdělíme do misek a podáváme.

Komentáře k receptu