Jednoduchý rybí vývar

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 200 g Treska aljašská
  • 85 g Krevety tygří - loupané
  • 500 ml Vývar rybí
  • 1 kávová lžička Fenykl obecný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Celer řapíkatý
  • 2 ks Pórek
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 515 kcal
  • Sacharidy 75 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 1658 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 63 g
  • Cholesterol 81.6 mg
  • Draslík 1748.7 mg
  • Vláknina 29371 mg
  • Vitamín A 29371 mg
  • Vitamín B6 1.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 66.3 mg
  • Vitamín E 5.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mrkev a dva řapíky celeru nakrájíme na plátky. Pórek nakrájíme na tenké plátky.

  • 2

    Fenyklová semínka, mrkev, celer a utřený česnek smažíme 5 minut na oleji. Poté přidáme pórek, rajčata, vývar, sůl a pepř.

  • 3

    Přivedeme k varu, snížíme teplotu a vaříme 15-20 minut doměkka.

  • 4

    Přidáme rybu a krevety a povaříme další 2 minuty.

Komentáře k receptu