Rybí kousky v tex-mex stylu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Filé z aljašské tresky
  • 200 g Omáčka Guacamole
  • 1 ks Limetka
  • 0.4 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • 1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
  • 2 polévková lžíce Koření Fajitas
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 190 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 69 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 209.8 mg
  • Vláknina 3606 mg
  • Vitamín A 3606 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.2 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Okořeněnou rybu opečeme na oleji z obou stran.Z každé strany pečeme asi 4 minuty /dokřupava/.

  • 2

    Před podáním dáme na každý kousek trochu omáčky quacamole,posypeme nasekaným koriandrem a položíme plátek limetky.

Komentáře k receptu